28 feb. 2009

Frierier och brunch

Idag har jag inte varit hemma nåt alls. Var i skolan från morgon till eftermiddag. Vi gick igenom hela sociallagen och det var KUL! Jag tycker mycket om lagar och juridik.

Efter det gick jag till Martina och Desiree och drack kaffe. Sen lyssnade vi på melodifestivalslåtarna inför imorgon. `KASST KASST OCH SÅNT.

Efter det for jag, Niklas, Martina och Maja hem till Jenny. Som bor i Växjös finaste lägenhet. Vi mastig mat som hon lagat och efter det satt vi i Växjös skönaste soffa och slappade. Vi pratade om det ultimataste sättet att fria på. Tjejerna ratade mina förslag som var att sätta in en förfrågan i tidningen, ställa sig i direktsändning på eurovision och fria i tvn, ta tag i micen på ica och fråga ut det i hela butiken.. hm.. jag får fundera vidare helt enkelt.

Efter det skrapade vi rutorna (det har snöat igen, bajs), planerade morgondagen (idag nu efter 00) och planerade söndag (imorgon nu efter 00)

Så är det.

Vi ska till Börjes i morgon och sen melodifestivalen och sen Sivans - för första gången sen oktober eller nåt. Sen brunch på söndag tillsammans.

YO YO YO


Denky Dänk

25 feb. 2009

Idag har jag shoppat, det hade jag inte råd med.

24 feb. 2009

Eftermiddagsdikt

Låt barn vara barn
Så vill allihopa sova
Gör som spanjoren och ta en siesta
Eller gå och lägg dig ändå
Ovan molnen där fåglarna bor
Men akta
ty
Livet
Är
Som en chef
För sin egen chefs livschef
Djupa skogar
I siestan, hos chefens livschefs chef
Glöm inte din maraccas
Jaha, då var det bestämt. Prinsessan VIktoria och Daniel skall gifta sig. Gläds vi åt dem? Nej, inte särskilt. De enda som gläds är alla pensionärer över 90 som förlorat alla anhöriga och lever ensamma kvar på jorden. Kanske skulle det bli billigare att sätta in lite dagverksamhet åt dessa pensionärer istället för att betala ett stort kungligt bröllop.

jag är inte vresig.

Förbjuden dagbok

Jag förstod så lite denna första kväll. Hade jag packat väskan och lämnat kustremsan och dessa fem människor redan följande dag hade allt blivit så annorlunda. Eller också hade jag aldrig något val. Kanske var allting redan förutbestämt att jag skulle stanna och stå ut hela veckan? Det är intressant att jag tänkte den där skrämmande tanken redan första kvällen inne på restaurangen. Ta livet av hela sällskapet och gå därifrån. Jag minns att jag log för mig själv när jag tänkte tanken på att se dem allihop sitta döda framför mig.


Ett utdrag ur förbjuden dagbok

Bokrea och fettodagar

Godmorgon folk,
Idag är det banne mig en stor dag
1. det är fettisdagen
2. det är bokrea
Liksom typ

Inatt öppnade bokrean kl 00.00 och gissa vilka som stod framför akademibokhandeln och tryclte för att få tjing p åde bästa böckerna?
Jo, jag, samboanton, martina, emil och desse.

Idag ska firas med att äta semlor och kolla på oscarsfilmer.

nåväl,

Denky Dänk

22 feb. 2009

Nattadikt



Under himlen den blå
Tippar jäntorna på tå
framfusiga? kan så vara
för alla kommer från Skara
och är därmed en vara
av den heliga Bert


Denky Dänk

Förälskelser på MAX och melodifestivalen

Idag har jag varit hos Desiree almost hela dagen. Hennes föräldrar - Ingvor och Pluto - kom dit och vi fikade en välsmakande kladdkaka samt hjälptes vi alla gott åt att hänga upp hennes nya taklampa i hallen. Efter detta for vi på MAX och jag är nog förälskad för första gången på väldigt länge. Efter MAX for vi hem till Desiree igen och laddade för melodifestivalen. (Som var ganska dålig, som vanligt - fast petra mede var riktigt kul kul kul) hihi fnizz . Jag höll på BWO och Sofia

Nu är jag hem igen och skall plugga lite innan jag lägger mig för sängen. Det har snöat ute och det var halt men trots det gjorde jag världens snyggaste fickparkering , så snygg att den förtjänar ett eget tv-program

Imorgon ska jag till MAX igen
Denky Dänk