8 maj 2009

Tillbaka!

Hej!

Jag åkte med SJ idag och det var den 8e gången i rad som tåget var försenat. Hejja. Och gången innan dess var det bara i tid 1 gång, sen sent sent sent igen. Här med hatar jag SJ och har utlyst en reward till den som avvecklar hela företaget.

Dagens lista:
Saker jag är rädd för:

1. Närgångna dementa tanter
2. Gert Fylking
3. Naturkatastrofer
4. Spindlar
5. Köttgrytor av alla dess slag
6. Att försäkringssystemet i Sverige ska bli likt USAs
7. Majblommeförsäljare

6 maj 2009

Trytande hunger och dementering

Och det här med att jag fick veta tat jag kommer få stanna i Växjö är ingenting som jag kan klaga på!

Och det här med att folk byter bloggadress för att inte bli hittade, men skriver ut sin nya blgogadress på den gamla är inte något som jag förstår. Där visar de sina bästa sidor.

Jag kommer härmed sluta blogga, för att jag blivit anklagad för narrgörande av en högintellektuell vokabulär-varierande ärt-hjärna. Detta dementerar jag starkt. Oerhört starkt. Har aldrig dementerat något så starkt som jag gör nu. Snart tryter min hunger - så mycket dementerar jag.

Kanske jag hittar hit någon gång i dimman, eller i foggen, som man säger på svensk-amerikanskt vis.

Hej Växjö, Välkommen liv.

Adjö för mig.

(ni finner mig numer på min andra blogg : http://yerushalaiym.blogg.se/ om ni inte hittar - testa byt på Y och I, vet inte jsälv hur det stavas)



AT HAMAKHAR SHELI

5 maj 2009

Mina spår

Att jag har ett sommarjobb samt har kommit in på juridikkursen i sommar är inget som jag klagar på. Inte alls faktiskt. Det känns riktigt skönt att veta vad jag ska göra i sommar.

Lovely

Livet följer i mina spår