18 dec. 2008

Jag sitter nyvaken i en allt för kall lägenhet. Dörren ut har råkat stå öppen hela natten och jag är täppt i näsan. Förkylning på gång, mån tro?

Idag händer det mycket roliga jävla grejer, ska ni veta.
Först ska jag vakna, duscha (oj så skoj), sen ska jag ner till stan för att träffa fröken Kojan, sen får jag och samboanton finbesök av den bästa Vendela världen skådat. Efter det kommer fru Herregud på ett litet besök. Det blir en bra dag, det måste det.

Jag vaknade av att brevbäraren släppte in post i facket på dörren. Det var ett fint julkort från min systeryster i Stockholm, samt en hyresräkning. Nu vet jag att lägenheten är 39 kvadratmeter och inte en centimeter större.

jag ska strax bädda upp min säng, men jag orkar inte. Är nyvaken och för vresig för att göra nåt åt det. jag har dåligt morgonhumör idag.

Baby baby baby can you hear my call

Jag drömde inatt, att jag var en liten skogstomte som gick och åt gröt från allas farstuar. Och som tack för gröten fick dom ett paket. Det var samma i alla paket - en död råtta med ett silverband runt. Råttan dog av pesten och var helt möglig och rutten. Konstigt nog blev alla glada av presenten.

Denky Dänk

17 dec. 2008

Herregud.

Skulle upp för 5 timmar sen.

Nu är jag oförmögen till någonting alls.

Ska till soc om en timma och jag är typ död.

Död var ordet.


Herregud

16 dec. 2008

Jag har kollat febern, den är normal. Jag har ätit alvedon och ipren men inget har ändrats. Jag känner mig hel kallsvettig och stirrig. Vad är det med mig? Jag har öppnat fönstret för att få frisk luft men det känns kvavt. Det svartnar för ögonen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. vad har hänt mig? Jo, jag har precis upptäckt Darins nya skiva.

En lista på bra artister just nu:
(exklusive alla hebreiska artister som ingen känner till)
  • The Coral
  • The Script
  • Josh Groban
  • Darin

15 dec. 2008

Efter att jag gått in i skyttegraven att rangordna mina vänner har en stor debatt blossat upp runt om i världen. Därför avslutar jag härmed att göra listor överhuvudtaget. PUNKT SLUT. Så går det.

Däremot håller jag fast vid mina julklappslistor och skall övergå till en lista av litet seriösare karaktär.
  1. Digitalkamera
  2. Elpiano
  3. iMac
Ungefär så.

Sen önskar jag att grannen lämnar tillbaka en filt som samboanton lånade ut. jag saknar den.

Jag ska skriva en analys som jag inte har börjat ta tag i. Blä blä blä blä blö blö blö blö
Ska nog fika isätllet.


Denky Dänk