17 jan. 2009

Jag inbillade mig nog bara att jag var sjuk, eller så hjälpte alvedonen - men här är jag anyway!
Sitter och slukar the producers. Den är quite funny, må må må må.
Då var man sjuk igen. Precis så det ska vara.

Mr. D.
Då vart bautamegafesten på G, minsann. Ja jo.
Nu lär jag mig hebreiska.

Vi får se.

Denky Dänk

16 jan. 2009

Våren är kommen

Våren är kommen, kärlek triumferar
Och här sitter jag, i min nakenhet framför en dator och ler mot världen som sakta öppnar sig och omfamnar mig med sina välkomnande armar. Jag öppnar förväntansfullt fönstret och att instinktivt böja mig ut och insupa den friska nya luften utanför. Det andas vår. Luften känns ren och fräsch och föder känslor som bara våren kan ge liv åt. Det bådar gott, det bådar vår. Och jag vadar i det som en gång var en frusen vik.
Snart fyller jag år och för första gången kommer min familj ner hit för att fira mig. Jag ska nog göra en tårta, eller något annat gott. kanske pannkakor.

min syster lina kommer snart också.

måste planera bautamegafesten

Denky Dänk
Det brakade till i lägenheten nyss så jag trodde alt skulle gå sönder, men det var bara samboanton som fes ljudligt i sömnen. Dags att väcka honom. Det luktar satan.

Denky Dänk

Det levande godiset

Jag hade den egendomligaste av drömmar. Jag skulle göra en pilgrimsfärd till det heliga landet à la korsriddarna. Mitt färdmedel bestod av en övergiven åsna samt en mr Bean bil som var något för gammal. Av nån konstig oförklarlig anledning var det åsnan som körde och jag satt mest och åt godis i baksätet. Åsnan var en duktig försre, det var han. Han hade tävlar i rally berättade han där vi for över stock och myr i vår lilla brittiska undermåttliga bil.

När vi närmade oss den danska gränsen (ja, det tar lång tid att åka bil till det heliga landet) stannar plötligt åsnan, som jag nu hunnit döpa till Günther, bilen och kliver ur. Han tittar oroligt på mig och viskar genom bilfönstret "iiiiiiiiiiiihåååååå iiiihhååååååååå". Trots att jag inte kan åsneländska så förstod jag att han aldrig mer skulle komma tillbaka - jag blev tvungen att klara mig på egen hand på vägen mot evig lycka och odödlig odödlighet.

Jag fortsatte styra bilen som i samband med att Günther lämnat mig blev en långtradare. Jag satt där bakom ratten och styrde mot odödlig odödlighet samtidigt som godiset regnade ner utanför mig. Men istället för vanligt godis så var det levande godis osm regnade, som följde efter min långtradare där jag åkte på vägen mot det heligaste av allt. Ville de också uppleva evig lycka och odödlig odödlighet?

Plötsligt vaknade jag av att samboAnton går och slår hejdlöst i allt som finns i kylskåpet i sin jakt efter nattamat. Huruvida jag kom fram till det heliga landet tillsammans med det levande godiset, eller om jag kanske återsåg Günther på min färd mot evig lycka och odödlig odödlighet vet jag inte. Sanningen och historien ligger dold bakom mitt pannben och kommer säket fram när jag anar det som minst. Det brukar göra det.
Jag glömde berätta om att jag åt världens mandelmassigaste och årets första Semla på Askelyckan igår.

Jag tror på det

Why do birds suddenly appear every time you come near?
Jag har gått och blivit kär på äldre dar. I en låt som heter Close to you. Den är framförd av Carpenters och är i en klassisk 70-talstappning. Den är så charmig så man får lust att pessa på sej när man hör den. Så sa re va.

Nu har år 2009 verkligen kommit igång och man känner sig lika stillastående som 2008. Jag har kommit in på religionsbeteendevetenskap på Växjö unviersitet. Det ska bli kul.. Bara man har råd att köpa alla pesseböcker som man måste ha. Sen kom jag nog in på juridiken också. Ännu fler pesseböcker som ska köpas.

Sen har sodavattnet tagit slut. As usual. Måste köpa en sån där patron. Och min analys måste bli klar, fick lite bakläxa med mig hem från Östersund. Hur hittar man kritik till en teori som inte har nån kritik? Det måste jag ta reda på tills i mrogon. Så sa re va.

Jag läste lite om kriget i Gaza nyss, men inget nytt där. Förutom att Israel bombat sönder ett FN-lager i Gaza Stad. Ja, what to do. Israel försvarar sig med att de blev beskjutna från området och besvarade elden. Jag väljer att tro på dem.

Why do stars fall down from the sky every time you walk by?

14 jan. 2009

Jag är hemkommen från Östersund. Det var stressigt och jag hann inte träffa alla så mycket som jag önskade. Sen hatar jag min lärare. Och piss och röv.

Sitter och tinar.


Denky Dänk