14 feb. 2009

Från den ena meningslösa dagen till den andra. Varken fredag den 13e eller alla hjärtans dag är något som överhuvudtaget inte borde uppmärksammas alls.
Och det är all energi jag tänkt lägga på den dagen.

Idag är det lördag den 14e februari, ingenting annat.
Melodifestivalen i all ära, men börjar det inte bli väldigt ledsamt nu?

Nej, så är det.

Denky Dänk

YO

Ja, jag tänkte blogga lite.. Men om vad? Om fredag den 13e? Nej, tror nog det finns tillräckligt med piss-inlägg om den piss-dagen, så det behövs inte ett piss-inlägg till.

Jag är nyss hemkommen från martina. Vi har hängt där och spelat spel och umgåtts. Jag testade de nya Solchipsen med gräddfil och havssalt.. mums.. Sen hade Elin bakat MYCKET goda muffins. Som var mer en smet än muffins, men det spelar ingen roll - för goda var dem..

Idag har jag också pluggat på min hemtenta, det har gått ganska bra. Sen gick jag hem till Micke för at luncha, och träffade en katt. Så jag har haft en allergisk reaktion hela dagen. Gått och baddat ansiktet inne på toan för jämnan, varvat med ihärdiga snytningar. En dag i mrogon också, melodifestivalen. Jippi yo.

HIHI

Fniss


(utan Z)

Denky Dänk

12 feb. 2009

All the leaves are brown

Nu sitter jag här och är ganska nöjd med mig själv. Fick en hemtenta i onsdags och idag har jag gjort halva.. Det känns som jag kan och får slappa - men vet tat jag inte borde. Men för att stilla mitt samvete pluggar jag lite hebreiska istället. Så man får nåt gjort iaf.

Jag har suttit i skolan och pluggat idag, det gick bra..

Igår såg jag på Benjamin Button på bio, fy... en sån hemsk film.. Jag grät.. Mer än någon annan i biosalen.. Herregud..


Nej, ingen större inspiration idag heller. Våren är liksom borta..

Yatzar Elohim el-ha'adam afar min-ha-adamah

10 feb. 2009



I fredags var det fest med mellanösterntema och jag var utklädd till arab. Ha'arav. Det var en bra och rolig fest på min ära. Det var det. Sen var det melodifestivalen på lördagen, då kom det folk hit. Alcazar var bäst.


Sen har jag fått låna min systers dator, så kanske börjar skriva här igen när jag får inspiration.
Är något steg närmre sommaren och funderar på vad jag vill göra. At hamakhar sheli