29 jan. 2009

Om man skulle mäta min dators hjärtfrekvens skulle det vara en konstant pipande rakt streck. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip typ.
Läste mitt tidigare inlägg och tyckte att det stod "kalasbra" istället för asbra. För en kort sekund blev jag plötsligt jätterädd för mig själv.
Idag ska jag tvätta, ska tvätta allt som går att tvätta typ. Massa kläder och shit och bajs. Sen måste jag plugga. Måste skriva ner vad Marx tyckte att religion var.

Igår kom Desiree över, vi såg på... en film.. Sen såg jag och samboanton på starwars 4 men jag somnade. Typiskt.

Nu: frukost

Denky Dänk

28 jan. 2009

Huhiho

Idag är maskeradkläderna fixade! Kommer bli asbra.

27 jan. 2009

Idag begav jag mig ner till universitetet by feet och hade föreläsning. Planen var attt jag skulle gå härifrån så jag kom fram typ.. 20 min innan så man fick plats.. Men jag gick lite för tidigt och kom fram över en timme tidigare... Fick sitta där och rulla tummarna och se mobbad ut när alla andra kom i tid.. Jag hälsade på några nya i klassen också.. Jag stod där och tittade på dem på avstånd och tog mod till mig och gick fram och hälsade.. Den ena sa "ja ja gär itne bra på varken ansikten eller namn"... Hoppas hon kommer ihåg mig i morgon.

Jag fick mig två glada överaskningar på ksolan. Först såg jag anniepannie, blev helt paff av att hon var där.. Sen knackar en person mig p åaxeln - och vem är det om inte min allra egnaste bästisLisa?! Oj oj, gissa vem som blev glad som en mus. Lisa är så snäll så hon ska förse mig med lite böcker till juridikkursen.

På religionen pratade vi om olika dimensioner av religion och om officiell och inofficiell religion. Samt om sekter - vad som definierar en sekt.
Det var intressant


nu sover samboanton. Han sitter i sängen med datorn på magen, musik i hörlurarna och sover.


Denky Dänk

25 jan. 2009

Havah neranenah

Läser i min religionssociologibok och är sur på all jävla övertydlighet och ordbajseri.
Boken börjar med orden typ "religionsociologi är när man studerar religion utifrån ett sociologiskt perspektiv"... nähe? Skämtar dom med mig? jag som trodde religionssociologi handlade om hur man slaktar djur a la halal. Skulle kunna göra boken halv och ändå få med det väsentliga. Jävla institutionsbyråkratibajsskit.

Idag serveras det potatismos och korv på gustavsbergsvägen.

Ikväll ska det spelas sällskapsspel. Jävlar i att. jag ska vinna den här gången.. Har kommit fram till att jag ska teama med elin i fortsättningen, inte martina. Jag vinner när jag är med elin men inte martina. Så är det..

Havah neranenah venis'mecha
Låt oss dansa och var glada

Denky Dänk