5 mars 2009

Det kommer bli en lång natt. Jag lade mig vid halv tio och tänkte att "gött, nu kommer jag sova hela natten så trött som jag är".. busted, jag vaknade nyss (strax innan tolv) och är jätte pigg.

Dessutom är nåt fel på mitt öga, det varar.

Nåväl, vi får väl se med allt. Nåväl, nåväl, nåväl.

4 mars 2009

Sommarjobb

Jag har sökt massa sommarjobb. Fick svar från Växjö att de inte behöver vikarier iår, inte Uppvidinge heller. Panik? Ska utvidga mitt söknätverk till Alvesta, Lessebo, Vetlanda, Tingsryd, Ljungby, Sävsjö och älmhult? Kanske inte alla, men det är ju ifall jag itne får nånstans. Får jag ingenstans drar jag till Israel. Pallar inte torka rynke-röv en sommar till.

Namn och Dreamhack

Jag läste precis att världens största inomhusLAN Dreamhack skall vara i Göteborg iår. Förut har det varit i Jönköping. Vi får väl se hur många ungdomar som stryker med detta året av sömnbrist och överkonsumtion av redbull.

Jag läser vidare och det står att det finns 170 namn som bärs av både män som kvinnor. Hen-namn kallas det tydligen. Här kommer listan med de populäraste henomnamnen:
Adan, Alex, Angel, Ara, Ariel, Bent, Bojan, Charlie, Chris, Claude, Connie, Dana, Darin, Deniz, Dung, Eli, Elia, Ellis, Elmi, Enis, Farah, Gaby, Helle, Hoa, Ingar, Inge, Ingel, Isa, Jackie, Jamie, Jean, Joan, Jona, Joy, Kay, Kim, Kiran, Kit, Knif, Lee, Lin, Lo, Louis, Love, Mattis, Mika, Mio, Nicola, Nor, Patrice, Pell, Raja, Robin, Ronny, Sam, Sandy, Sanny, Sasha, Sol, Sonny, Sun, Tiger, Tintin, Toni, Torild, Valentine, Vide, Vilde, Willy.

1. Vem är så dum i huvudet att de döper sin dotter till Ronny eller Conny?
2. Vem är så dum att de döper sin son till Ariel, Gaby eller Angel?
3. Tydligen är Deniz både flick och pojknamn. Frågan är då om Deniz är en variant av Dennis eller Denise? Så då är följdfrågan - är mitt egna namn ett henomnamn - och i så fall, är jag en henom?

Man skall även göra om almanackan och ta bort namnet Regina - för att göra plats åt Fatima och Kevin. Regina tar man bort, men inte Adolfina eller Ågot eller Anselm. Regina är ett mycket mer populärt (och finare namn) än både Ågot eller Anselm.

Och det är vetenskapligt bevisat att det är mammorna som får sista ordet i vad deras barn ska heta. Jävla tyranner. Vi män har aldrig nåt att säga till om längre.

Bye bye

2 mars 2009

Varför känner jag mig hypokrondiskt sjuk igen?

Jag var på akademibokhandeln och hittade en hebreisk ordbok för 49 kronor! Det är ett fynd! För en vecka sen kostade den 169 kr och jag var nära att köpa! MEN VILKEN TUR ATT JAG VÄNTADE MED ATT KÖPA DEN!

Hayom hazeh mamash

Im ha'ahava hi seret hamasach shela yarad
Om kärleken är som en film har ridån gått ned
I går var vi ut på Sivans, jag - Maja och Niklas. Det var crazy. Och den bästa kvällen på hur länge som helst. Vi såg melodifestivalen och jag spenderade halva mitt studiebidrag på att rösta Malena Ernmann till finalen.

I dag har vi hängt hemma hos Desiree hela dagen och ätit tacos på kvällen med Sandra från Danmark.

nu ska jag lägga upp bilder från igår på bilddagboken. Hadé.