3 jan. 2009

Ja idag är det 3e januari och det nya året har börjar komma igång. Hitiills i år har jag gjort... ingenting alls, faktiskt. Varit hemma hos emil och sen här. Såg bio igår med Anton. Yes Man, en bra film. Ja gska bli som honom.

Mitt nyår spenderades i de mörka skogarna utanför klavreström hemma hos kalle. 40 pers som alla hade lika inställning till vad kvällen ksulle innehålla och hur den skulle fortgå. Gött gött liksom yo.


Ikväll blir det hejdå träff med sandra. Hon blir borta i 4 månader igen. Kommer kanske dö, kanske överleva..

Mitt nyårslöfte är att ha igång mobiltelefonen mellan 13:00-13:30 och mellan 19:35 - 19:47. Bara då kan ni nå mig.


Hej då alla fläskdorisar.

Denky Dänk

1 jan. 2009

nyårstal

Mina vänner och ärade medmänniskor

Så har återigen ett nytt år gått alldeles för fort och vi alla är samlade här på samma ställe som för exakt ett år sen. Jag måste erkänna att den kvällen var ett fantastiskt tillslag och jag har spenderat många, och åter många, timmar – ja kanske till och med dygn – åt att tänka tillbaka till just den där kvällen. Jag personligen har inte så många minnen från just den kvällen, men trots det tänker jag på det som vänner runt mig har berättat. Vänner som med glädje har sett tillbaka på just samma kväll och berättat om den kvällens höjdpunkter. Några minns speciellt biljardspelandet här uppe, några minns med glädje tävlandet i singstar som höll på ända in på småtimmarna, medan andra minns särskilt förra årets 12-slagstal ifrån trappen.

Är vi då samma människor som för ett år sen? Nej, rent fysiskt är vi i och med skottåret 366 dagar äldre. Och här inne är det en annan konstellation av människor. Vi är några fler än förra året, vi är några gamla människor fattigare men också några nya människor rikare. Den ya har vi förmodligen träffat under året och det är kul att se att ni är här tillsammans med oss andra. Vi har faktiskt också hunnit med en hel del också, alla av oss. Sandra flyttade till danmark för att studera, Anton har lärt sig virka - en kunskap som han nog redan tappat, Elaine var au pair i Dublin, Emil blev mästerskribent för smålandsposten, för att sedan frivilligt lämna den trygga anställningen för att ägna sig åt det han älskar mest av allt, efter sin mamma, – musikproduktion, Desiree åkte på en kulturresa till Tidaholm för att beskåda kyrkor runt om i västgötabygden – medan Hjerpe har mest gjort ingenting. Jag skulle kunna go on and on och berätta om vad alla här inne har gjort i år, men det skulle förmodligen ta hela natten, kanske till och med fram till nästa nyår att berätta. Vi har alla verkligen hunnit med jättemycket och på så sätt är vi inte alls samma människor som för ett år sen. Många av oss har vågat bryta upp och lämnat det trygga fågelboet för att flyga iväg och söka efter andra referensramar och på så sätt växa i sig själva. Och på så sätt växer också vi andra.

Den som jag tycker kanske har gjort mest för oss detta året är du Kalle, som återigen har gjort en kraftansträngning och samlat oss alla här hemma hos dig ikväll - för att upprätthålla denna helt Amazing tradition, som jag hoppas fortsätter. I år är du dessutom två singstarspel rikare, ABBA-Singstar samt Disneysingstar, vi lär hålla på ännu längre än till småtimmarna i år. Jag vet redan nu att jag kommer spendera många, och åter många, timmar – ja kanske till och med dygn – åt att tänka tillbaka till just denna kväll. Jag hoppas att ni berättar för mig vad som hänt ikväll, för jag personligen kommer inte ha så många egna minnen.

Tack och skål

29 dec. 2008

jag har upptäckt en ny värld. Den världen heter ABBA singstar. Där vill jag för evigt spira och blomstra.



Denky Dänk

Min enda vän

Jag tackar gud för att jag inte är en kvinna! Det är sant och jag står för det! Tänk vad jobbigt allting vore om man var kvinna, nej.. vi män har det bättre - högre lön, bättre arbetsvillkor, lättare att argumentera till oss saker.. Kvinnor tjänar bara lite och kan bli sparkade hur som helst och ska helst stå hemma och föda barn. och när dom ska försöka argumentera för något blir dom så jävla vänster-partistiskt aggressiva. Fast det är itne därför som jag hellre är man.. Jag är hellre man för att om jag vore kvinna skulle det vara så jävla mycket svårare att välja kläder. Jag hade ett helvete, ja ett helvete, att välja kläder till nyår.. Tänk om jag då vore en kvinna? Det skulle varit ännu mer än ett helvete.. ja ett dubbelhelvete!

Dessutom fifflar jag med hemliga grejer.. det blir stort.. hoppas på mkt tårar..
Så stort är det..

hej flaskan, är du min vän?
Ja, det är jag
Åh en sån tur, för nu ska jag dricka upp dig hihi fniss




Jag kan inte säga annat än att saknaden efter min alldra egnaste bästisLisa är som ett stort svart tomrum.

Denky Dänk