18 jan. 2009

Ja, och för att göra det hela än mer politiskt och provocerande slänger jag här in staten Israels flagga samt ett stycke ur den Israeliska självständighetsförklaringen från 14 maj 1948:

Det är det judiska folkets naturliga rättighet att vara som alla världens folk som bestämmer över sitt eget öde i sin egen suveräna nationalstat.





Så där. Hoppas jag inte får fängelse för det här nu - jag vill ju bara provocera som så många andra gör.

1 kommentar:

  1. Jag förstår meningen med att provocera och allt det och det är självklart en rättighet som alla har, men provokation som enbart har syftet att provocera ser jag som onödigt.
    Staten Israel är inte bättre eller sämre än någon annan stat men när man påstår att: "Det är det judiska folkets naturliga rättighet att vara som alla världens folk som bestämmer över sitt eget öde" och sedan ser deras nedtryckande av den palestinska staten som en naturlig rättighet så förstår jag inte logiken i det. Det är varken rättvist eller nödvändigt. Israel skapades ur askan av andra världskriget och det beslutet kan man inte ta tillbaka men när Israel börjar expandera, inte helt olikt Hitlers expansion, och man rättfärdigar detta genom att kalla det en naturlig rättighet så är det något som är fel. Att Israel sedan är världens 4:e största militärmakt medan Palestina ärr klart underlägsna gör också deras intåg i palestinska områden helt oacceptabelt! Då ska vi inte prata om muren!
    Israel borde vara nöjda med var de fick och det är så typiskt att den av väst stötta staten tror att den kan göra precis hur den vill med en öst-stat som inte är riktigt lika fin eller viktig som vi.
    LEVE LEVE LEVE PALESTINA! LEVE PALESTINA OCH KROSSA SIONISMEN!

    SvaraRadera